Електрична точилка Work Sharp E4 — ефективний помічник на будь-якій кухні

Точилка для ножів Work Sharp E4 - новинка від американського бренду, який знає толк в догляді за інструментами. Це один з найбільш модернізованих кухонних приладів подібного роду, який може працювати як з ножами, так і ножицями і має інтуїтивно просте і зрозуміле управління.

Электрическая точилка Work Sharp E4

Особливості Work Sharp E4

Точилка Work Sharp Knife-необхідний інструмент на домашній і професійній кухні, коли немає часу або бажання витрачати зусилля на ручну заточку кухонних інструментів. Її розміри складають всього 18,4*11,4*13,2 см, що дозволяє встановити прилад в будь-якому затишному куточку кухні, де він не буде заважати і при цьому дозволить відчутно спростити весь процес приготування їжі.

Точилка складається з трьох основних частин:

  • електромотор, який працює від Мережі з напругою 110 В;
  • абразивний круг;
  • ударостійкий корпус.

Особливістю моделі є можливість програмувати пристрій на один з трьох типів заточування за допомогою одного торкання пальцем. Точилка може бути запрограмована на формування кута, безпосередню заточку і фінішну полірування, що в сумі з напрямними для заточування на 17° дозволяє довести гостроту леза до досконалості.

Тільки подивіться, як електрична точилка Work Sharp справляється з заточуванням професійного кухонного ножа в кулінарному відео YouTube-каналу "Кухня Webspoon", який присвячений приготуванню страв з риби. Прилад впорався навіть з товстим лезом і дозволив нарізати рибне філе, не розриваючи його по краях.

Якщо базового функціоналу Work Sharp Culinary E4 не вистачає (особливо актуально це буде для професійних кухарів і тих, хто серйозно захоплюється кулінарією), можливості Точила можна розширити за допомогою напрямних 15° і 20°, також сумісних з іншою популярною точилкою Work Sharp E5.

Купити точилку Work Sharp E4 можна вже зараз в нашому інтернет-магазині.

Товари новини

Написати коментар
0
0