Гострий ніж за будь-яких умов: огляд кишенькових точилок 2024

Вирішили порадувати рідних та близьких м'ясом, приготованим за новим рецептом, а нарізка м'яса затяглася на тривалий час і жодного натхнення на кулінарні шедеври вже нема? Виїхали з компанією на пікнік, але замість естетичної нарізки вийшло лише нарубати продукти? Усього цього можна було б уникнути, якби в кухонному арсеналі була точилка для ножів. Ця маленька деталь здатна зробити життя краще. У цій статті ми розповімо докладніше про механічні точилки, які користуються популярністю сьогодні.

Переваги кишенькових точилок для ножів

Кишенькові точилки ідеально підходять як для дому, так і для подорожей. Серед їх переваг можна відзначити:

  • компактність виробів. Механічна точилка легко поміщається навіть у кишеню, не кажучи вже про похідний рюкзак, тож прихопити таку деталь у похід або подорож зовсім нескладно;
  • можливість використання в польових умовах;
  • відмінні експлуатаційні характеристики, які дозволяють виконувати заточування різних виробів, серед яких кухонні ножі, рибальські гачки, сокира, мисливські ножі та інший інструмент.

Доступні варіації в плані виконання матеріалів, що застосовуються при виробництві, дозволяють вибрати комфортний варіант для своїх цілей — заточування ножів, інструменту, рибальських гачків і т.д.


Точилка механічна Work Sharp Pivot WSEDCPVT

Завдяки своїм компактним розмірам ця точилка з легкістю розміщується в рюкзаку, кишені, ящику або бардачку авто, тому під час туристичних походів вона просто must-have. Може використовуватися ця кишенькова точилка для заточування мисливських ножів, рибальських гачків, ножів для фруктів і овочів, сокири та інших інструментів. Тільки уявіть як прикро було б виїхати з друзями на природу і зіпсувати собі настрій через незаточений ніж під час приготування смачного обіду. Ця ж міні точилка для ножів здатна швидко відновити гостроту леза, забезпечуючи довгострокове збереження якісного стану інструменту.

Точилка механічна Work Sharp WSEDCPVP

Любите приїжджати на дачу, насолоджуватися красивими квітами чи не уявляєте осінь без збирання врожаю? А може у вас приватна садиба і ви відпочиваєте, займаючись благоустроєм саду? Тоді вам точно потрібно купити міні точилку для секаторів, ножів для овочів та фруктів тощо. Щоправда, сподобається цей аксесуар не тільки затятим дачникам та садівникам, а й мисливцям та рибалкам. Адже він має компактні розміри та легко поміститися навіть у кишеню.

Точилка механічна Work Sharp WSEDCMCR-I

Підходить ця міні точилка для ножів для овочів та фруктів, серейторних та мисливських ножів. Адже комплектація включає і алмазний стрижень 600 грит, і дрібнозернистий керамічний стрижень, тому ніж після заточування однозначно буде гострим. Купити аксесуар цього бренду слід туристам, мандрівникам та просто любителям активного відпочинку. Хоча і для будинку такий варіант підійде якнайкраще. Аксесуар легко поміщається в тумбочку і при цьому справляється зі своїм завданням нічим не гірше за своїх великих побратимів.

Точилка Work Sharp GUIDED FIELD SHARPENER 2.2.1

Аксесуар відрізняється своєю універсальністю і є вкрай практичним — він стане у нагоді і тим, хто часто виїжджає за місто на відпочинок, і просто в побуті. Використовується така кишенькова точилка для мисливських, серейторних ножів та для заточування рибальських гачків. Мало того, що цей предмет зручний в експлуатації, так він ще й вкрай рідко потребує заміни. Виробник надає гарантію 25 років на цю позицію з каталогу.

Точилка ручна Work Sharp Benchstone Sharpener, WSBCHBSS-I

Зручна точилка для кишенькових, мисливських та кухонних ножів, сокир та ножиць, яка точно заслуговує на місце у вашому будинку чи гаражі. Аксесуар оснащений тристоронньою системою заточування з кутовими напрямними, яка робить заточування швидше, якісніше, точніше та простіше. Три зернистості, які є на цьому агрегаті, дають можливість відновити пошкоджену кромку за допомогою алмазу з середньою зернистістю, виконати відновлення злегка притупленої кромки за допомогою дрібнозернистого алмазу, а вже після виконати обробку кромки на дрібнозернистій кераміці.

Якщо вам необхідно вибрати точилку для ножів та інших ріжучих предметів, звертайтеся в інтернет-магазин WorkSharp, в якому для Вас підберуть найоптимальніший варіант точила, виходячи з ваших цілей і потреб.

Товари новини

Написати коментар
0
0